My scoliosis

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

Monday, 25 April 2016

Botol Ukir Inai

Helloo... Bertemu kita di segment henna by fadzz.. Promote sikettt.. Haha..

Okay. Back to topic..
Fadz ada menjual botol ukir inai atau henna applicator bottle..

Contoh seperti digambar..
Botol ni berharga rm65 tidak termasuk pos..
Berminat boleh Whatsapp +60168232696

Sunday, 13 March 2016

Assalamualaikum pembuka kata……

Rasanya dah bertahun Fadz xupdate blog ni.. huhuhu.. memandangkan zaman sekarang ni dah canggih, maka semua benda pun online dekat telefon.. malas nak buka laptop yg berpuaka tu..haha.. 

So, hari ni, Fadz nak promote sikit bisnes yg Fadz bt sekarang.. 

Fadz menawarkan bisnes melukis inai kepada bakal-bakal pengantin dan pd yg belum nak kahwin tpi mahu berinai, Fadz ada menawarkan "Henna For Fun".. ini untuk orang2 Sabah.. Fadz mengambil tempahan melukis inai di sekitar kawasan KOTA KINABALU dan KOTA BELUD sahaja.

dekat bawah ni, Fadz ada selitkan gambar yg pernah Fadz buat..



Ni antara contoh pakej pengantin

antara contoh Henna for fun



Fadz selit sikit je.. ada lebih banyak design daripada ni.. kalau berminat boleh add facebook Fadz, Fadz ianah .. boleh pm fadz dekat sana.. Maaf Fadz xboleh provide number fon dekat sini atas sebab-sebab tertentu.. 

JOM orang-orang Kota Kinabalu dan Kota Belud, Sabah berinai bersama Fadz.. Harga murah2 saja baa..#inai pengantin Kota kinabalu dan inai pengantin Kota Belud Sabah..
There was an error in this gadget